Speciaalbiercafé

Welkom in speciaalbiercafé De Vluchte! Heb je ons nog nooit bezocht? Dan staat je wat moois te wachten! De Vluchte is de parel van Enschede voor liefhebbers van bijzondere bieren. Als je het kan vinden, tenminste…

IMG_6100

Walk-in fridge

Naast onze tapbieren, kan je ook zelf onze inloopkoelkast in duiken om je eigen biertje uit te zoeken. Ons wekelijks wisselend assortiment bestaat uit zo’n 120  speciaalbieren. Haal bij de bar een tappas op, pak je biertje, scannen en genieten!

Brewpub ‘bij Han’

Een eerbetoon aan de voormalige eigenaar Han. De brewpub is een aparte ruimte binnen ons café. De perfecte plek om je feestje te vieren met je eigen tap! Er is een beamer en scherm aanwezig waar je je eigen laptop op kan aansluiten zodat je die beschamende filmpjes en foto’s van de jarige of je afgestuurde medestudent kan showen. Daarnaast heb je beschikking over een geluidsinstallatie waar je je eigen muziek op kan afspelen.  

Gezellig terras

Het terras is helemaal opgeknapt en heeft een gezellige sfeer! Hier worden regelmatig barbecues georganiseerd als het weer het toe laat. Naast dat de Vluchte een gezellige woonkamer sfeer heeft, is ook de tuin een geweldige plek om fijn te borrelen in een intieme setting.

Andere activiteiten die je bij ons kunt vinden:

Kegelen

Spijkerslaan

Pooltafel

Boksbal

Darten

Tafelvoetbal