Speciaalbiercafé

Welkom in speciaalbiercafé De Vluchte! Heb je ons nog nooit bezocht? Dan staat je wat moois te wachten! De Vluchte is de parel van Enschede voor liefhebbers van bijzondere bieren. Als je het kan vinden, tenminste…

Walk-in fridge en proeftuin Grolsch

In onze walk-in fridge vind je zo’n 100 verschillende speciaalbieren. En het leuke is: je mag deze koelcel zelf inlopen om er één uit te zoeken!

Aan de bar kan je Grolsch pils of Weizen bestellen. We zijn proeftuin van de Grolsch! Dit is heel bijzonder, want dit zijn maar een paar cafés in Enschede! Op deze wisseltap hebben we geregeld de nieuwste proefbieren van de Grolsch. Daarnaast hebben we nog een aantal taps met afwisselede speciaalbieren.

Brewpub ‘bij Han’

Een eerbetoon aan de voormalige eigenaar Han. De brewpub is een aparte ruimte binnen ons café. De perfecte plek om je feestje te vieren met je eigen tap! Er is een beamer en scherm aanwezig waar je je eigen laptop op kan aansluiten zodat je die beschamende filmpjes en foto’s van de jarige of je afgestuurde medestudent kan showen. Daarnaast heb je beschikking over een geluidsinstallatie waar je je eigen muziek op kan afspelen.